Take away – ta med dig cirkusen hem!

Vi har förvisso världens mysigaste restauranger, om vi får säga det själva. Men ibland vill man bara dra på sig ett par mjukisbrallor, slänga upp benen i soffan och se en bra film. Gör detta, utan att kompromissa med matupplevelsen med Pinchos take away!

Samma goda mat, men precis hur och var du vill. Och soffan i all ära… men det finns egentligen inga gränser för möjligheterna till en oförglömlig Pinchos-upplevelse. Släng upp fötterna på bordet, sjung medan du äter eller bryt mot alla bordsskick som finns. Bara fantasin sätter gränser. För med vår take away gör du precis som du vill, men med samma goda mat.

Gå in i appen, välj restaurang, klicka på take away och välj och vraka sedan bland mängder av smårätter och drycker. Du får ett push-meddelande när maten är färdig att hämta på restaurangen. 

Smaklig måltid!

1. Välj restaurang i appen

Välj vilken restaurang du vill beställa från. Restaurangen närmast dig hamnar automatiskt högst upp i listan. 
Psst! Glöm inte att gå med i vår gästklubb The Circus för att samla bonus och ta del av andra funktioner och erbjudanden. Alla nya medlemmar får en gratistapas.

2. Välj take away

Klicka på take away-knappen för att komma till take away-menyn. Alla goda smårätter och läskande drycker är presenterade med bilder. Där det behövs finns också allergi-info för att du ska få koll på vad du beställer.

3. Välj mat och dryck

Ta en snabb titt på våra take away-tider innan du börjar din beställning. Lägg sedan till mat och dryck genom att klicka på plustecknet i menyn. Vi rekommenderar att du tar fyra–sex rätter.

Klicka på Fortsätt när du känner dig nöjd.

4. Dags att beställa

Ta en sista titt på din beställning, gör eventuella ändringar och säkerställ att du inte glömt något. Tryck på Fortsätt när du känner dig nöjd.
Glöm inte att välja om du vill använda dina bonustapas om du har några!

5. Välj hur du vill betala

Välj ett befintligt kort i listan eller lägg till ett nytt.

6. Din orderbekräftelse

När köpet gått igenom får du en orderbekräftelse så att du vet att din beställning nu är i trygga händer hos våra tapas-kockar. Här kan du också se en uppskattad tidsangivelse på när din mat bör vara redo för upphämtning.

7. Maten är klar och redo att avnjutas!

Vi skickar en pushnotis till dig när din beställning är klar. Prata med hovmästaren i restaurangens entré så går hen och hämtar maten åt dig! Hoppas det smakar!

Beställ take away

Vanliga frågor om take away

Kan jag få maten utkörd?

Inte just nu, för tillfället hämtar du maten du beställer på restaurangen du beställt av.

Kan jag betala på restaurangen?

Du betalar via vår app i samband med att du skickar din order till restaurangen.

Kan jag använda mina bonuspoäng för att beställa/betala take away?

Ja!

Kan jag använda mina digitala presentkort för att betala take away?

Ja, det går fint!

Får jag bonuspoäng när jag handlar take away? 

Ja! :)

Det saknas något i min order, vad gör jag?

Det var tråkigt att höra! Kontakta restaurangen du handlade av så kompenserar de dig för rätten som du saknar. Du kan använda formuläret på den här sidan: https://pinchos.se/contact

Varför finns inte alla rätter från den vanliga menyn som take away? 

För oss är det viktigt att din take away-upplevelse blir så bra som möjligt. Därför har vi valt att plocka bort några av våra rätter från just take away-menyn, helt enkelt för att vi inte tror att de skulle göra sig så bra i det formatet! :)

Vi är dock glada över önskemål, lämna gärna feedback via vårt formulär.

Book a table, orderand pay in the app